AcasăSPORTDuckadam: „Suporterii vor sa destabilizeze Steaua!”

Duckadam: „Suporterii vor sa destabilizeze Steaua!”

Pentru Duckadam, fanii sunt cei care vor raul Stelei

Considerat cel mai important portar din istoria Stelei, Helmuth Duckadam este foc si para pe suporterii care au intors spatele clubului patronat de Gigi Becali.

Pentru Duckadam, fanii sunt cei care vor raul Stelei

Probabil ca niciodata nu se asteptau fanii sa fie atacati de Duckadam, insa acest moment a venit ieri. Presedintele de imagine al campioanei i-a acuzat pe spectatorii care (mai) vin la meciurile din Ghencea ca nu urmaresc altceva decat sa destabilizeze clubul. „Din pacate, cred ca este vorba de un plan al unor suporteri, pentru destabilizarea clubului. Am un prieten care vine la meciuri. Mi-a spus ca se uita in jurul lui si nu ii venea sa creada ca lumea de la Tribuna 1 – nu din peluza sau din alta parte – a inceput sa injure din minutul 2. Tanase era in rolul principal, cred ca are un anumit segment de suporteri care il asteapta la fiecare meci, la orice pasa gresita a lui. Cred ca e ceva in spate, care doreste destabilizare. Duminica, la partida cu Viitorul, biletele s-au vandut cu 5 lei. Cred ca, la un moment dat, si daca i-am plati noi pe spectatori cu 10 lei sa vina la meci, nici atunci nu ar veni, a declarat Duckadam intr-o interventie la DigiSport.
Intrebat daca exista vreo solutie la acest „razboi”, eroul de la Sevilla a raspuns negativ: „Nu cred ca cineva are vreo solutie. Noi trebuie sa ne vedem in continuare de treaba. Din punctul meu de vedere, echipa a avut o atitudine mult mai buna decat la inceputul returului. Facand meciuri bune, automat majoritatea suporterilor va invinge acel grup ostil”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger