AcasăSPORTDubla Vaslui – Twente se vede pe Digi Sport

Dubla Vaslui – Twente se vede pe Digi Sport

Meciurile dintre FC Vaslui si Twente Enschede, din turul III preliminar al UEFA Champions League, vor fi transmise in direct de Digi Sport.

Postul de televiziune avea asigurata transmisia meciului retur, de saptamana viitoare, de la Piatra Neamt, dar va transmite si partida tur, de maine seara, de la Arnhem, dupa ce a castigat lupta cu TVR.

Meciul dintre Twente Enschede si FC Vaslui se disputa marti, 26 iulie, ora 21.45, la Arnhem, pe Stadionul „GelreDome”, al celor de la Vitesse. Arena formatiei din Enschede este inchisa dupa accidentul de munca de la inceputul lunii iulie cand doi muncitori si-au pierdut viata si 10 au fost raniti. Partida din Olanda va fi arbitrata de o brigada din Croatia condusa de Ivan Bebek.

Returul, de la Piatra Neamt, de pe Stadionul Ceahlaul, se va disputa miercuri, pe 3 august, de la ora 20.45, si va fi arbitrat de o brigada din Franta condusa de Fredy Fautrel.

Digi Sport va transmite si meciurile echipelor romanesti de joi, 28 iulie, din prima mansa a turului III preliminar al Europa League. Dinamo – NK Varazdin va fi pe Digi Sport 1, de la ora 21.00, iar Mainz – Gaz Metan Medias va fi pe Digi Sport 2, de la ora 21.30.

author avatar
Cristi Ionita
1.186 afisari

5 COMENTARII

  1. Si noi cei care nu avem Digi unde se presupune ca putem vedea meciurile.Rusine unor posturi de sport gen sport.ro care transmit mai bine meciuri din Arabia Saudita decat meciurile echipelor romanesti.Ce pot sa spun mai mult?Multumesc Romania!!

  2. Stati linistiti, inaintea celor de la Digi au mai fost , Telesport, GSP, Boom Sport. Acum vine tare Dolce Sport. Care probabil intr-un an doi vor lua drepturile ligilor europene. Din pacate cei care nu avem DIGI trebuie sa rabdam putin. Dar la ce audiente fac, cred ca de la anul vor fi istorie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger