AcasăSPORTDrumul spre Las Vegas, bătălia finală

Drumul spre Las Vegas, bătălia finală

Circul Globus găzduieşte pe 23 mai ultima etapă a competiţiei de arte marţiale mixte „Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas”.  Întrecerea, care este practic un concept destinat practicanţilor amatori de MMA, a avut până acum 2 etape, cea din 23 mai fiind a treia şi ultima.
În baza rezultatelor obţinute în cele 3 etape se va alcătui un clasament iar câştigătorii fiecărei categorii de greutate vor reprezenta România la Campionatul Mondial de MMA programat în luna iulie la Las Vegas. Ediţia din 2016 va fi cea de a treia a Campionatului Mondial de arte marţiale mixte.
În 2014, luptătorii români au participat la 7 categorii de greutate iar în 2015 la una singură. Cea mai bună performanţă îi aparţine italo-românului Nicolo Bonati, medaliat cu argint în 2014 la categoria grea.  Evenimentul „Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas” este organizat de Federatia de Arte Martiale Mixte din România şi va fi transmis în direct de Sport.ro, luni 23 mai de la ora 21.00.
Toate cele 12 meciuri sunt programate pe durata a 3 reprize de câte 3 minute şi se vor desfăşura conform regulamentelor internaţionale destinate sportivilor amatori.
author avatar
eNational