AcasăSPORT"Drogbinha" vine la CFR Cluj!

„Drogbinha” vine la CFR Cluj!

Diego Mauricio joaca la Flamengo, acolo unde l-a avut coleg pe Ronaldinho

Diego Mauricio are 21 de ani si joaca la Flamengo, acolo unde a fost coleg cu celebrul Ronaldinho. In 2010, FC Porto a vrut sa-l cumpere cu 13 milioane de euro pe „varful” sud-american.

Diego Mauricio joaca la Flamengo, acolo unde l-a avut coleg pe Ronaldinho

A fost considerat cel mai talentat jucator al generatiei sale, insa problemele de comportament i-au pus in stand-by ascensiunea. Acesta a fost si motivul pentru care Diego Mauricio n-a mai fost cumparat, acum doi ani, de FC Porto, cu toate ca lusitanii aveau pregatite 13 milioane de euro pentru transferul brazilianului. Cotat acum la doar doua milioane, „Drogbinha” a devenit principala tinta a campioanei Romaniei, presedintele Iuliu Muresan demarand, deja, negocierile cu oficialii clubului Flamengo.

Coleg cu Ronaldingo si Neymar

Diego Mauricio a jucat in „nationala” Under20 a Braziliei alaturi de Casemiro, Lucas si Neymar, trei dintre cei mai doriti fotbalisti „cariocas” ai momentului. La Flamengo, l-a avut pasator pe Ronaldinho, iar acum face pereche in ofensiva cu Vagner Love, fostul star de la TSKA Moscova.

„Caracter dificil, scandalagiu”

Presa braziliana il caracterizeaza pe Diego „Drogbinha” Mauricio drept un jucator „talentat, dar cu un caracter dificil, tipul de fotbalist scandalagiu”. Desele intarzieri la antrenamentele echipei si conflictele provocate in vestiar l-au azvarlit pe banca de rezerve in sezonul trecut, de unde abia ce a fost readus in primul „11” de antrenorul Joel Santana. „Imi plac jucatorii din NBA pentru ca nu le este teama ca vor rata. Stiu ca pot rata de 15 sau 20 de ori, dar cand mai e doar o secunda, pot inscrie cosul victoriei. Asa e si la atacanti. Un moment de inspiratie poate decide totul”, afirma cu tarie Mauricio.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger