AcasăSPORTDrogba, 12,5 milioane de euro pe an la chinezi

Drogba, 12,5 milioane de euro pe an la chinezi

Drogba isi muta golurile in China

Atacantul ivorian Didier Drogba, campion al Europei cu Chelsea Londra, va evolua, de la 1 iulie, la gruparea chineza Shanghai Shenhua, formatie care l-a ademenit cu un salariu urias: 12,5 milioane de euro pe an.

Drogba isi muta golurile in China

Mutarea, asteptata de cateva zile, a fost confirmata, ieri, de fotbalist, pe site-ul sau oficial. Drogba, care devenea liber de contract de la 1 iulie, a anuntat ca a semnat un contract valabil pe doua sezoane si jumatate, pana la 31 decembrie 2014, cu formatia chineza Shanghai Shenhua.

Presa britanica speculeaza ca doua avantaje pentru realizarea transferului sunt salariul oferit de chinezi, 12,5 milioane de euro pe an, dar si relatia de prietenie care il leaga pe Drogba de francezul Nicolas Anelka, antrenor si jucator la formatia chineza. In ciuda investitiilor masive, la Shenhua evolueaza si brazilianul Moises (fost la Spartak Moscova) sau australianul Joel Griffiths (fost la Leeds United si Neuchatel Xamax), gruparea lui Anelka si Drogba este abia pe locul 12 in campionat, la trei puncte de retrogradare si la 15 puncte de liderul Guangzhou Evergrande, dupa disputarea a 13 etape din actualul sezon.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger