AcasăSPORTDRAMATIC! Cum a trait Mihai Stoica victoria Stelei din derby-ul cu Dinamo

DRAMATIC! Cum a trait Mihai Stoica victoria Stelei din derby-ul cu Dinamo

Steaua Bucuresti a facut un pas mare spre calificarea in finala Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce s-a impus, cu 5-2, in meciul cu Dinamo Bucuresti de joi seara, din prima mansa a semifinalelor.

Stelistii au fost lipsiti de aportul mai multor oficiali de prim rang, patronul Gigi Becali si managerul general Mihai Stoica fiind incarcerati.

Dintre acestia, ultimul s-a bucurat precum un copil la succesul obtinut de favoritii sai. Conform cancan.ro, un apropiat al lui MM a precizat ca „tipa ca un nebun, radea, batea din palme, era extrem de fericit. Nici daca afla ca poate sa iasa din inchisoare nu cred ca se bucura atat de mult”.

Conform sursei amintite, MM Stoica a vorbit la telefon, inainte de meci, cu Laurentiu Reghecampf si cu mai multi fotbalisti, iar acest aspect i-a motivat foarte mult pe jucatorii campioanei. In plus, managerul si antrenorul Stelei au vorbit la telefon si dupa meci, cei doi incepand sa planga.

„Reghe si Meme se au ca fratii si asa vor ramane intotdeauna. Tocmai aceasta legatura dintre ei, Gigi Becali si jucatori va face ca Steaua sa ramana o echipa de top si sa nu se duca totul pe apa sambetei” este concluzia prietenului lui Mihai Stoica.

author avatar
Cristi Ionita
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger