AcasăSPORTDrama lui Mihai Nesu continua: S-a despartit de sotia sa

Drama lui Mihai Nesu continua: S-a despartit de sotia sa

(foto: wowbiz.ro)

Necazurile fotbalistului Mihai Nesu par sa nu se mai termine! S-a despartit de sotia sa si tratamentul de recuperare pe care il urmeaza de mai bine de un an si jumatate, dupa ce s-a accidentat la coloana vertebrala, pare ca stagneaza.

(foto: wowbiz.ro)

Maria Nesu l-a ajutat tot timpul pe Mihai si s-a bucurat alaturi de sotul sau pentru fiecare imbunatatire a starii lui, asa ca toata lumea a fost uimita sa afle ca ea nu l-a insotit peste Ocean, unde a plecat in primavara acestui an, pentru o noua perioada de terapie.

Conform emisiunii WowBiz, motivul a fost dezvaluit abia acum de cativa apropiati ai lui Mihai Nesu care sustin ca, inainte de a pleca in Statele Unite, el si Maria au decis sa se desparta. Hotararea a fost una extrem de delicata si au luat-o de comun acord. Se pare ca cei doi soti nu au derulat deocamdata procedura de divort si au preferat doar o separare amiabila.

Intrebata daca divortul este iminent, mama lui Mihai Nesu a declarat pentru sursa citata: “Asa am auzit si eu, dar nu am avut curajul sa-l intreb despre acest lucru”.

In prezent, Nesu isi continua terapia la Oradea unde sta mai mult retras, departe de ochii lumii si de intrebarile indiscrete. Nu mai pastreaza legatura cu apropiatii sai, dar vorbeste la telefon cu parintii.

author avatar
Andra Nesu
2.821 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger