AcasăSPORTDrama la Steaua! A murit cel mai vechi angajat al clubului

Drama la Steaua! A murit cel mai vechi angajat al clubului

Stelistii vor lupta joi seara si pentru memoria fostului maseur

Fotbalistii campioanei Steaua Bucuresti au primit, la antrenamentul de miercuri dimineata, o veste care i-a bulversat total.

Stelistii vor lupta joi seara si pentru memoria fostului maseur

Maseurul Mitica Neagu (67 de ani), cel mai vechi angajat al clubului, a incetat din viata, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza unei boli incurabile.

Informatia a fost confirmata si pe site-ul oficial al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, reprezentantii gruparii din Ghencea amintind ca Mitica Neagu a fost angajat al Stelei inca din 1970, iar de atunci a ramas langa echipa, cu exceptia unor scurte perioade de timp.

Mitica Neagu a activat timp de peste 40 de ani la Steaua

Mitica Neagu a luat parte la cele mai mari succese ale Stelei, inclusiv la castigarea Cupei Campionilor Europeni (1986) si la castigarea Supercupei Europei (1987).

Decorat cu medalia Meritul Sportiv clasa a III-a in 2008, de catre presedintele Traian Basescu, Mitica Neagu a fost considerat unul dintre cei mai buni maseuri si asistenti medicali din Romania.

Decesul acestuia a intristat trupa lui Laurentiu Reghecampf, dar Chipciu si compania sunt gata sa lupte in derbiul cu Dinamo, de joi seara, din semifinalele Cupei Romaniei, pentru a putea dedica memoriei fostului maseur victoria si calificarea in finala.

sursa foto: steauafc.com

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger