AcasăSPORTDrama in sport! Campioana unui antrenor roman a ajuns in coma la...

Drama in sport! Campioana unui antrenor roman a ajuns in coma la spital (VIDEO)

Lumea boxului, in special, si a sportului, in general, a fost lovita, vineri seara, de o drama teribila, o campioana mondiala ajungand in coma la spital.

Wally Munteanu si Frida Wallberg

Suedeza Frida Wallberg, campioana mondiala de box la categoria superpana, in versiunea WBC, a pierdut, prin knock-out, in repriza a opta, meciul sustinut impotriva australiencei Diana Prazak.

Loviturile incasate au fost atat de dure incat, conform luptatorii.ro, Frida s-a prabusit in mijlocul ringului, dupa incheierea partidei, pierzandu-si cunostinta.

Wally Munteanu, antrenorul roman al Fridei, a precizat, pentru sursa amintita, ca Frida (30 de ani) a fost transportata de urgenta la spitalul din Stockholm, ea suferind o hemoragie cerebrala.

Frida Wallberg cucerise centura de campioana mondiala la categoria superpana, in versiunea WBC, in noiembrie 2010, cand a invins-o, la decizie, pe Olivia Gerula. De atunci, Frida a mai castigat doua meciuri, returul cu Olivia Gerula, dar si un meci cu Amanda Serrano.

Frida avea un palmares impecabil, 11 victorii din 11 meciuri, inainte sa piarda in fata australiencei Diana Prazak.

[youtube]BiKgziSURDg[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
566 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger