AcasăSPORTDrama in lumea sportului! A murit idolul a numeroase generatii de fotbalisti

Drama in lumea sportului! A murit idolul a numeroase generatii de fotbalisti

Lumea sportului este indoliata, dupa ce, in aceasta seara, s-a stins din viata, prematur, cel care a fost luptatorul olandez Ramon Dekkers.

Considerat unul dintre cei mai buni luptatori de kickboxing din lume, Dekkers si-a pierdut viata la numai 43 de ani, in urma unui accident de circulatie.

Dekkers, de opt ori campion mondial de muay-thai, a avut 186 de victorii (95 obtinute prin knock-out) si numai 33 de infrangeri in meciuri sustinute pe reguli de kick-boxing.

Dekkers a luptat timp de 20 de ani, intre 1986 si 2006, rezultatele sale fabuloase reprezentand, in permanenta, un motiv de inspiratie pentru fotbalistii din nationala Olandei, indiferent ca vorbim de generatia lui Marco Van Basten si Ruud Gullit sau de cele care au urmat, pana la Robin Van Persie si Arjen Robben. De altfel, ca antrenor al clubului Golden Glory, Dekkers s-a ocupat, in ultimul deceniu, inclusiv de pregatirea fizica a fotbalistilor din nationala Olandei.

Conform luptatorii.ro, in urma cu doar cateva zile, Dekkers il nominalizase pe romanul Costel Pasniciuc la titlul de cel mai bun luptator al lunii februarie.

author avatar
Cristi Ionita
2.364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger