AcasăSPORTDrama in lumea sportului! A murit cel mai controversat jucator de baseball...

Drama in lumea sportului! A murit cel mai controversat jucator de baseball din ultimul deceniu

Abia retras din activitate, Justin Miller, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de baseball din ultimul deceniu, ar fi trebuit sa se bucure de viata alaturi de sotie si cei doi copii, insa fostul sportiv a incetat din viata zilele trecute, la nici 36 de ani.

Miller a jucat 15 sezoane in MLB (Major League Baseball), cele mai bune rezultate inregistrandu-le in tricoul lui San Francisco Giants, dar mai ales in tricoul celor de la Los Angeles Dodgers.

Trupul sau neinsufletit a fost gasit in apropiere de Palm Harbor, Florida, iar autoritatile inca nu au precizat care sunt cauzele mortii, desi exista informatii ca moartea ar fi fost una … „subita”.

Justin Miller s-a remarcat mai ales gratie numeroaselor sale tatuaje. De altfel, oficialii MLB au instituit, in 2004, o regula speciala, intitulata chiar „Justin Miller”, obligandu-l pe jucator sa evolueze cu bluza cu maneci lungi pe sub tricou. Motivul? Numerosi adversari s-au plans ca nu se poate concentra din cauza tatuajelor pe care Miller le are pe brate.

Chiar daca nu a stralucit ca jucator, Miller a fost desemnat „cel mai controversat jucator al ultimului deceniu”, tatuajele sale transformandu-l intr-un idol pentru milioane de americani.

author avatar
Cristi Ionita
3.441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger