AcasăSPORTDragulescu s-a resemnat: nu merge la Europene

Dragulescu s-a resemnat: nu merge la Europene

Marian Dragulescu, cel mai medaliat gimnast roman din toate timpurile, a acceptat cu greu ca nu va face parte din lotul pentru Campionatele Europene de la Glasgow, unde este convins ca ar fi castigat o medalie, dar spera sa-si ia revansa la Mondialele de la Doha (25 octombrie-3 noiembrie).

Dragulescu, medaliat cu aur si argint la CE 2017 de la Cluj-Napoca, a suferit in luna iunie o interventie pe inima si nu a primit avizul Institutului National de Medicina Sportiva de a concura la CE 2018 de la Glasgow. ”Nu e o situatie foarte placuta pentru mine, atata timp cat stiu ca toate testele le-am trecut cu brio, protocoalele celor care mi-au facut aceasta interventie au fost trecute cu brio, am fost si inca sunt monitorizat si nu a iesit nimic gresit din punct de vedere al sanatatii mele. Pregatirea a mers foarte bine si m-as fi vazut participand la acest campionat european si venind, de ce nu, si cu un rezultat foarte bun. Stiu ca o sa ajung la Doha, dar voiam si la acest european”, a declarat Marian Dragulescu, la conferinta de presa de la sediul MTS, la care au fost prezentate loturile pentru Europenele de la Glasgow.
”Europenele s-au dus, OK, e o cauza pierduta, m-am resemnat si trebuie sa ma concentrez pe al doilea obiectiv al meu, campionatul mondial. Sunt discutii sa fac mai multe aparate”, a mai spus Dragulescu.

author avatar
Bogdan Borcea
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger