AcasăSPORTDragomir vrea sa se retraga din fotbal

Dragomir vrea sa se retraga din fotbal

Dragomir vrea o retragere din fotbal pe usa din fata

Presedintele Ligii Profesioniste vrea sa renunte la functie si sa iasa definitiv din fotbal, satul sa tot fie anchetat de procurorii anticoruptie in diversele dosare care au legatura cu sportul rege.

Dragomir vrea o retragere din fotbal pe usa din fata

La fel ca Mircea Sandu, care si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al FRF, si Dumitru Dragomir are in plan sa faca acest pas. Ultimele evenimente, legate de dosarul penal intocmit de procurorii DNA in cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova, i-au pus capac mai marelui de la Liga. Ieri, „Corleone” a dezvaluit ca se gandeste la pensionare: „Eu nu m-am dus miercuri in Comitetul Executiv deoarece nu am vrut sa votez. Gata, nu vreau sa ma mai ia DNA-ul in primire! Personal, dupa ce Mircea Sandu a declarat ca se va retrage in vara anului 2014, va anunt ca ma bate si pe mine gandul sa ma retrag. Atat mie, cat si lui Sandu ni se intampla toate astea din cauza functiilor pe care le avem, care sunt extrem de vanate”.

Dragomir conduce LPF de la inceputul anilor ’90. Cel mai probabil, in locul sau va fi ales Vali Alexandru, actualul secretar general al Ligii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger