Cauta

Dragomir tinteste Federatia prin finul Chivorchian!

Nici bine n-a fost ”pensionat” de patronii din Liga 1, ca Dumitru Dragomir planuieste o revenire spectaculoasa: controlul total al fotbalului romanesc prin intermediul finului Gheorghe Chivorchian, candidat la functia de presedinte al FRF!

Nasul Dragomir si finul Chivorchian se pregatesc de marea batalie pentru presedintia FRF
Gheorghe Chivorchian
Kassai este tartor peste cluburile din esaloanele inferioare

”Hopa Mitica” se ridica, si de data asta deasupra tuturor. Dumitru Dragomir vrea sa dovedeasca oricui se mai indoieste ca, intr-adevar, el este mai tare ca Bruce Willis in toata seria ”Die Hard”. Scos de la naftalina corpului de observatori al LPF, Gheorghe Chivorchian are pregatit dosarul de candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Conducator cu experienta (a fost sef la FCM Bacau, Ceahlaul si Poli Timisoara in ultimii 16 ani), Chivorchian are o imagine extraordinara si se bucura de simpatia multor finantatori din tara. Prin intermediul sau, nasul Dragomir tinteste revenirea in prim-plan, obiectiv realizabil, dar musai cu ajutorul catorva piese ”de rezistenta”.

Cu mana intinsa la Bela Kassai

Personaj cu state vechi in Federatie, despre Adalbert Kassai (actual secretar general FRF) se spune ca, de fapt, controleaza tot fotbalul mic din Romania, de la Liga 2 in jos. Si, cum la alegerile din ianuarie voteaza toate cluburile si asociatiile din tara, cine vrea sa castige trebuie sa-l atraga de partea sa pe ”Bela”!

Voturile lui Marin Condescu pot fi decisive

Alt ”greu” al fotbalului romanesc este Marin Condescu, sef peste Pandurii Tg.Jiu si alte vreo 50 de cluburi finantate de Complexul Energetic Oltenia. La alegerile din 2005, voturile aduse de gruparile controlate de Marin Condescu au cantarit decisiv in victoria lui Mircea Sandu in fata lui Gica Popescu. Fara ajutorul lui Condescu, un aspirant la fotoliul de presedinte risca sa faca simplu act de prezenta la scrutinul de luna viitoare.

Candideaza si Marcel Puscas

In acelasi timp cu Gheorghe Chivorchian se pregateste sa-si anunte candidatura la presedintia FRF si Marcel Puscas. ”Gata, m-am decis, candidez la sefia Federatiei. Pot fi o alternativa la cele doua candidature anuntate deja”, a declarat, ieri, Puscas. Pana in prezent, au intrat in cursa in mod official Gica Popescu si Razvan Burleanu (presedintele Federatiei de Minifotbal).

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version