AcasăSPORTDragomir si-a ales succesorul: Danciulescu de la Liga

Dragomir si-a ales succesorul: Danciulescu de la Liga

ŞOC pentru Ionel Dănciulescu: condamnat la 1 an și o lună de ÎNCHISOARE!

Scos din sarite de amploarea pe care a luat-o scandalul retrogradarii Rapidului, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit, ieri, despre retragerea din functie, anuntand si pe cine doreste succesor!

Ionel Danciulescu si Dumitru Dragomir, adica viitorul si trecutul in fotbalul romanesc

Dumitru Dragomir recunoaste ca s-a intalnit deja cu Ionel Danciulescu, atacantul formatiei Dinamo, caruia i-a propus, pentru inceput, postul de vicepresedinte la LPF. In plus, „Corleone” l-a numit direct succesor pe „Danciu-gol”, daca si patronii cluburilor vor dori acest lucru. Totul face parte dintr-un proces de intinerire a staff-ului Ligii.

Dumitru Dragomir

„Am angajat baieti tineri si o sa mai aduc inca doi oameni la Liga. Unul putin mai in varsta si altul foarte tanar, un mare fotbalist. De el o sa am aici mare grija. Si, dupa ce rezolv proiectul cu drepturile TV, si daca vor cluburile, sa ramana unul din ei aici. Va spun, va spun, cu Ionel Danciulescu am vorbit!”, a recunoscut Dumitru Dragomir, care nu s-a abtinut sa nu divulge si raspunsul jucatorului: „Mi-a zis sa il las pana in vara viitoare, cand ii expira contractul cu Dinamo, si atunci mai stam de vorba. Ii ofer functia de vicepresedinte la Liga. Daca invata repede si are sange in instalatie sa reziste patronilor atunci cand acestia vor veni valuri-valuri peste el… Si sa stea langa mine la trei-patru Adunari Generale, ca acolo este sarea si piperul. Daca rezista, atunci ma gandesc la el. Dar nu numai la el, pentru ca pana la urma nu iese cine vrea Mitica Dragomir, ci iese cine vor patronii”.

La 36 de ani, Ionel Danciulescu este unul dintre cei mai longevivi jucatori din istoria Ligii 1. El a disputat peste 500 de meciuri in primul esalon si a marcat 214 goluri. La finalul sezonului in curs, „Danciu-gol” vrea sa se retraga din activitate, Ionut Negoita declarand in cateva randuri ca-i va propune olteanului o functie de conducere la FC Dinamo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger