AcasăSPORTMitica Dragomir loveste din nou: "Nu m-am certat cu Piturca, dar nu...

Mitica Dragomir loveste din nou: „Nu m-am certat cu Piturca, dar nu mai vorbim de trei luni”!

Presedintele LPF nu doar ca neaga zvonul care anunta ca selectionerul Victor Piturca i-a interzis sa mai urce in avionul echipei nationale, dar spune cat se poate de raspicat ca va merge la Budapesta chiar cu aeronava care-i va transporta pe „tricolori”.

Dragomir (foto) si Piturca sunt, acum, dusmani declarati

Relatiile dintre Dumitru Dragomir si Victor Piturca sunt extrem de incordate dupa ce primul a criticat jocul Romaniei din „amicalele” cu Polonia si Australia, disputate la inceputul anului.

Neagreat de selectioner in preajma „tricolorilor”, se pare ca Dragomir ar fi primit interzis sa mai urce-n avionul „nationalei” pentru deplasarea din Ungaria, de saptamana aceasta. In exclusivitate pentru „National”, presedintele LPF a tinut sa puna lucrurile la punct: „Domne’, eu nu m-am certat cu Piturca, doar ca nu mai vorbim de vreo trei, patru luni. Dar, din pricina celor aparute in presa, uite ca am sa va fac o surpriza. Va anunt ca merg la Budapesta! Da, da, cu avionul nationalei, sa fie clar! Pai, suntem cinci reprezentanti ai conducerii fotbalului romanesc care mergem in Ungaria. Mircea Sandu, eu, Adalbert Kassai, Dumitru Mihalache si Octavian Goga suntem trecuti pe lista de multa vreme”. In urma cu cativa ani, patronul Stelei, Gigi Becali, lansa o perla de zile mari, dupa o cearta zdravana avuta cu presedintele LPF. Intrebat intr-o emisiune tv daca este adevarat ca se afla la cutite cu Dumitru Dragomir, finantatorul Stelei a declarat, textual: „M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligrofen, eu l-am facut hahalera, insa nu ne-am jignit”. Altfel, partida Ungaria – Romania, contand pentru grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, este programata vineri seara, de la ora 21.30. Martea viitoare, „tricolorii” se vor deplasa in Olanda, pentru al doilea meci de foc din aceasta primavara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
593 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger