AcasăSPORTDragomir l-a facut "ranga" pe Kassai in cinstea calificarii CFR-ului in grupe...

Dragomir l-a facut „ranga” pe Kassai in cinstea calificarii CFR-ului in grupe

Prezenti la Monte Carlo, pentru a urmari Supercupa Europei, Dumitru Dragomir si Adalbert Kassai au sarbatorit cu vin alb calificarea CFR-ului in grupele Champions League.

Kassai si Dragomir, asteptand cuminti startul Supercupei Europei

Invitati la tragerea la sorti a grupele Ligii Campionilor, dar si la Supercupa Europei (Chelsea – Atletico Madrid), presedintele LPF si  secretarul general al FRF s-au dat in stamba in Principat.

Chablis, un vin alb frantuzesc, cu apelatiune de origine NEcontrolata!

Apelat telefonic miercuri seara, imediat dupa finalul partidei CFR Cluj – FC Basel, Mitica a intrat in direct la o televiziune chiar in timp ce consuma un sprit de vara, impreuna cu Bella, omul de incredere a lui Mircea Sandu.

In vreme ce Dragomir elogia performanta campioanei Romaniei, Kassai a inceput sa injure pe fundal, iar Dragomir s-a scuzat si a intrerupt convorbirea. „Bella s-a matolit si striga la mine sa-i felicitam pe clujeni. Eu spun ca i-am felicitat. Bai, Bella, taci dracu’ din gura ca suntem in direct! Hai, ma, lasa-ma dracului! Eu sunt om de televiziune, cum sa ma certi? Hai ca suntem prea fericiti acum! Kassai a comandat 11 sticle cu vin in cinstea calificarii CFR-ului! Va rog sa ma scuzati, dar Bella e intr-o euforie totala! Lasati-ne sa ne bem spritul!”, a incheiat in hohote de ras presedintele LPF.

author avatar
Sebastian Stan
367 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger