AcasăSPORTDragomir l-a dat afara pe ofiterul de presa al LPF pentru ca...

Dragomir l-a dat afara pe ofiterul de presa al LPF pentru ca n-a iesit la deszapezire!

Bine ca Ioanitoaia nu lucreaza la LPF, altfel era dat si el afara!

Tartorul sef al Ligii 1, Dumitru Dragomir, a eliminat din organigrama LPF postul de purtator de cuvant, insa masura nu a fost luata din ratiuni financiare.

Bine ca Ioanitoaia nu lucreaza la LPF, altfel era dat si el afara!

Ieri, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a avut program de concedieri. Spre dimineata l-a dat afara pe ofiterul de presa Adrian Ionescu, zis si „Eternul”, fost jurnalist la defunctul ziar „Sportul romanesc”, patronat de Mitica Dragomir.

Interesant este ca eliminarea din organigrama Ligii a postului de purtator de cuvant nu s-a decis din ratiuni financiare, balta lui Mitica avand peste suficient. Respectivul angajat, recte Adrian Ionescu, a refuzat sa iasa cu toti angajatii model la deszapezire, preferand caldura biroului, iar gestul acestuia – de a nu da cu lopata – i-a fost fatal.

Enervat la culme, Dumitru Dragomir a anuntat ca desfiinteaza functia de ofiter de presa, ceea ce-i dreptul lui la urma-urmei! Tot ieri, „Corleone” l-a indemnat cu frumosul pe fostul gazetar Sorin Satmari sa se pensioneze, acesta eliberand la randul sau postul de director de imagine al LPF.

author avatar
eNational
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger