AcasăSPORTDragomir l-a dat afara pe Ganea

Dragomir l-a dat afara pe Ganea

Ganea, executat cu sange rece de Dragomir

A pornit ca din pusca aventura sa la Voluntari, dar n-a mai apucat s-o duca la bun sfarsit. Dumitru Dragomir l-a dat afara pe Ionel Ganea dupa 0-2 cu CSU Craiova!

Ganea, executat cu sange rece de Dragomir

Contractul a fost reziliat de comun acord, dupa cum se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis de gruparea ilfoveana: „Intrunit in sedinta de urgenta, Consiliul de Administratie al FC Voluntari a luat decizia de inlocuire a staff-ului tehnic al echipei. Pe aceasta cale, clubul ii multumeste antrenorului Ionel Ganea pentru munca depusa. Suntem convinsi ca, in viitor, relatia dintre FC Voluntari si fostul staff tehnic poate redeveni una de colaborare. Incheierea relatiilor contractuale s-a efectuat pe cale amiabila, cu acordul ambelor parti”.

Dumitru Dragomir

Sef peste clubul din Voluntari, Dumitru Dragomir se declara dezamagit de cum a jucat echipa in ultimele meciuri cu Ganea antrenor: „E greu cand nu ai valoare. Am crezut in Ganea, dar ce a jucat el? Meciul cu Craiova a fost de la foarte prost in jos. Ganea a fost demis pentru ca asa a considerat Consiliul de Administratie. Domne, sa fiu sincer, eu nu-l schimbam, dar eu sunt doar presedinte onorific, nu dispun de toate elementele pentru a decide tot”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger