AcasăRecomandariDragomir face previziuni apocaliptice: Steaua se destrama daca intra in grupele Ligii...

Dragomir face previziuni apocaliptice: Steaua se destrama daca intra in grupele Ligii Campionilor!

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal este convins ca eventuala calificare a Stelei in grupele Ligii Campionilor va duce la un exod al jucatorilor importanti din lot la marile cluburi europene.

Stelistii asteapta cu emotii play-off-ul Ligii Campionilor
Dragomir este renumit pentru previziunile sale

Asteptata de toata lumea, participarea Stelei in grupele UCL poate insemna destramarea unui „Dream Team” la care Laurentiu Reghecampf munceste de un an si mai bine. Previziunea cu iz apocaliptic ii apartine presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, personaj recunoscut pentru „profetiile” aruncate pe piata. „Daca Steaua trece si de play-off si se califica in grupele Ligii Campionilor, vor pleca cel putin trei jucatori pe bani foarte multi, ascultati ce va spun eu! Pai, dupa ce a vazut meciul de la Tbilisi, Gigi Becali a vrut sa riste si a refuzat oferta pentru Chiriches deoarece va primi peste 20 de milioane de euro daca Steaua va intra in grupele Ligii”, a precizat seful Ligii. Vorbele lui Dragomir sunt partial confirmate chiar de managerul Mihai Stoica. In direct la DigiSport, acesta a recunoscut ca sunt fotbalisti la Steaua care doresc sa faca pasul spre Occident: „Haideti sa va mai spun ceva, un jucator a venit la mine la finalul meciului de la Tbilisi. Nu este impresariat nici de fratii Becali, nici de Anamaria Prodan. Mi-a zis direct «vreau si eu o hirtie, sa stiu cat cost!». Da, a vrut hartie de la club ca sa poata pleca. Noi suntem Steaua, aici nu facem asa ceva, sa fie clar! Daca dam o hartie, inseamna ca pretul e deja la jumatate. Inseamna ca vrem sa scapam de jucatori. Si apoi mi-a povestit Reghe ca are cinci apeluri pe telefon de la agentul jucatorului”.

Fara sa-i pronunte numele, se pare ca Mihai Stoica a facut referire la Iasmin Latovlevici, fundasul stanga ofertat in aceasta vara de mai multe formatii din Anglia. Impresarul „sarbului” este Florin Iacob.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger