AcasăRecomandariDragomir e batran si naspa! Afla cine spune asta!

Dragomir e batran si naspa! Afla cine spune asta!

Seful LPF, Dumitru Dragomir, s-a grabit sa anunte ca n-are de gand sa paraseasca Liga, institutie pe care o conduce de mai bine de 15 ani. Planurile lui „Corleone” sunt luate in deradere de cel mai puternic om din stat, Traian Basescu.

Dragomir are toate motivele sa nu rada la gluma lui Basescu
Traian Basescu

Pentru presedintele Romaniei, atitudinea lui Dragomir seamana leit cu cea a liderilor de sindicat. De altfel, ieri, la PRO TV, Traian Basescu s-a amuzat copios in momentul in care a fost intrebat ce parere are despre intentia lui „Mitica” de a ramane in functie pana la batranete. Insa, printre rasete, se prea poate ca seful statului sa fi transmis si-un mesaj cu subinteles: „Mitica are impresia ca nu-i batran? Ha-ha-ha! Va ramane acolo pana-l punem in formol (n.n. – din nou rasete)! Nea Mitica si liderii sindicali, care sunt vesnici in tara asta”. Tonul presedintelui Basescu s-a schimbat in momentul in care subiectul discutiei a fost retragerea lui Mircea Sandu de la Federatie, despre care a declarat: „Eu am discutat cu Mircea Sandu. Si el isi doreste noua generatie la FRF si este pregatit sa-i acorde toata sustinerea de care, eventual, ar avea nevoie. Il vad si pe Gica Popescu presedinte, si pe Iordanescu”. Alegerile pentru functia de presedintele al Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc in 2014. Cum Anghel Iordanescu a precizat, deja, ca nu este interesat de acest post, Gica Popescu ramane marele favorit al cursei.

In alta ordine de idei, Traian Basescu a facut o gluma si pe marginea tentativei esuate a lui Gigi Becali de a se inscrie la Facultatea de Teologie: „Da, cand o facem de oaie, ca vorbim de Gigi, ne-ar veni sa ne calugarim!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
615 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger