AcasăSPORTDragomir consuma doar smochine de un milion de euro

Dragomir consuma doar smochine de un milion de euro

Dragomir si Sandu consuma cele mai scumpe smochine din lume

Ce sa fie, ce sa fie? O noua stenograma din fotbalul romanesc, cu Mircea Sandu si Dumitru Dragomir protagonisti, pe vremea cand amandoi conduceau destinele FRF, respectiv LPF.

Dragomir si Sandu consuma cele mai scumpe smochine din lume

Fosta conducere a Federatiei Romane de Fotbal s-a judecat ani de zile cu Loteria Romana pana ce a reusit sa castige in instanta 20% din incasarile la pronosticurile sportive (intervalul 2006-2009). Suma a ajuns, intr-un final, la 91 de milioane de lei, putin peste 20 de milioane de euro. Jurnalistii de la „Rise Project” au obtinut stenograma sedintei Comitetului Executiv al FRF din februarie 2011, in care Mircea Sandu a propus ca executivii FRF sa primeasca un bonus din acesti bani. Dialogul „Nasului” cu Dumitru Dragomir (presedintele LPF la acea vreme) este  absolut savuros. Astfel, Sandu intreaba:Daca sunteti de acord (…), va propun ca un procent de 5,53% din ceea ce am adus noi in FRF sa se regaseasca intr-un bonus care sa fie atribuit membrilor Comitetului Executiv. De acord? Se aproba!”. Dumitru Dragomir intervine cu urmatoarea replica: „Adica, babeste, toti cei de aici primim si noi fiecare cate o smochina”. Sandu raspunde ca „Da”, iar „Corleone” se declara multumit: „Este bine”. Procentul de 5,53% din 20 de milioane de euro inseamna cam un milion de euro. Scumpe smochinele, scumpe!
Conform sursei citate, FRF i-a facut o noua plangere penala lui Mircea Sandu, pentru „
conflict de interese si folosire a influentei in cazul comisioanelor incasate din banii primiti de Federatie de la Loteria Romana”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
392 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger