AcasăSPORTDragomir confirma: amicalul Dinamo - FC Barcelona se joaca pe 11 august

Dragomir confirma: amicalul Dinamo – FC Barcelona se joaca pe 11 august

Mitica Dragomir, oracolul fotbalului romanesc

Presedintele LPF a anuntat, ieri, ca Dinamo a trimis hartia oficiala de amanare a partidei cu Rapid, astfel ca superamicalul cu FC Barcelona se va disputa la Bucuresti pe data de 11 august.

Mitica Dragomir, oracolul fotbalului romanesc

Anuntul oficial privind disputarea amicalului FC Dinamo – FC Barcelona, programat pe 11 august, pe „National Arena”, nu a venit nici din Stefan cel Mare si nici din Catalunya. „Meciul se joaca! Am primit azi hartia oficiala la Liga. Cluburile s-au inteles, televiziunile la fel. Sunt convins ca vor fi 50.000 de oameni in tribune si alti 50.000 in jurul stadionului. Nu e numai Messi de vazut, sunt Iniesta, Xavi si asta a lui Shakira”, a declarat Mitica Dragomir.

Partida va avea loc pe cel mai mare stadion al tarii si va fi transmis de DolceSport, iar catalanii sunt obligati sa vina cu toate vedetele pe care le au. Pe 12 august, Dinamo ar fi trebuit sa joace derbyul cu Rapid, dar giulestenii au acceptat amanarea meciului. Vineri, in Spania, este programata o conferinta de presa in care FC Barcelona va anunta partida test cu gruparea romana.

author avatar
Sebastian Stan
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger