AcasăSPORTDragomir, calcat pe bombeuri

Dragomir, calcat pe bombeuri

Nu atat vizita la DNA l-a scos din sarite pe seful Ligii, cat insistenta dusa dincolo de limite a reprezentantilor mass-media. Enervant la culmea, Mitica i-a a sfarsit prin a-i da dracului pe toti!

Culmea, ieri, nu procurorii anticoruptie l-au luat ca din oala pe Dumitru Dragomir, ci zelosii jurnalisti „dornici de sange”! Cum n-a curs nicio picatura in urma vizitei de juma’ de ceas prin birourile anchetatorilor, Mitica a trebuit sa dea socoteala in fata iscoadelor cu microfon si geanta doldora de farduri pe brat. Circul de pe lume, cu ditamai presedintele de Liga calcat pe bombeuri si injuraturi pline de spirit: „… Baaai! Sunt invinuit, bai, nebunilor, nu inculpat! M-au chemat pentru ca sunt prea sexy, d-aia m-au chemat, voi nu vedeti cat sunt de frumos?! Fir-ati ai dracului sa va ia. Pune-ti, ba, mana si citeti ce inseamna invinuit si ce inseamna inculpat. Ma, ce cautati voi dupa mine? Vreti sange? De ce nu ma lasati sa plec? Cine sunteti voi sa faceti abuzurile astea? Uite ce mi-ati facut pe pantofi, pe pantaloni”. La cateva zeci de minute distanta, Dragomir a invitat presa la un dialog „civilizat”, in cel mai proaspat local deschis de familia sa. Aici, „Oracul din Balcesti” a explicat rabufnirea din fata sediului DNA: „Unu’ brunet si cu chelie m-a calcat pe bombeu de imi venea sa ii trag una, ca nu ma mai puteam stapani. Ma doare o unghie de la degetul mare, mama, mama! Apoi, m-au lovit si in spate cu camera, de ma doare gatul si acum. Nu se poate asa ceva, sa-mi rupa pantalonii, pe onoarea mea, am fost si mi-am schimbat nadragii”.

Despre dosarul instrumentat de procurori, Dumitru Dragomir nu are emotii, doar solutii: „Daca Adunarea Generala decide ca Universitatea Craiova trebuie sa revina, atunci va fi reintegrata in competitie, iar jucatorii vor reveni sau nu la echipa, ramane de vazut. Regulamentul se poate modifica, ce e asa mare branza?”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger