AcasăSPORTDragomir are interzis in avionul "nationalei"

Dragomir are interzis in avionul „nationalei”

Dumitru Dragomir era prezent la fiecare deplasare a nationalei

Din cauza ca partida cu Ungaria se va disputa cu portile inchise, delegatia Romaniei acceptata pentru a face deplasarea la Budapesta, in vederea meciului de saptamana viitoare, numara doar 45 de persoane.

Dumitru Dragomir era prezent la fiecare deplasare a nationalei

Vor fi 42 de locuri ocupate de jucatori, antrenori si alti oameni din staff-ul tehnic, ramanand doar trei „bilete” de acces. Doua sunt deja rezervate pentru Mircea Sandu, presedintele FRF, si Adalbert Kassai, secretarul general al Federatiei.

Victor Piturca l-a flituit pe Mitica de la Liga

In mod normal, a 45-a persoana ar fi trebuit sa fie Dumitru Dragomir, seful Ligii, dar se pare ca „Mitica” este interzis in anturajul echipei nationale chiar de selectionerul Victor Piturca. Antrenorul „tricolorilor” este nemultumit de criticile pe care Dragomir le-a adus Romaniei in februarie, dupa „amicalele” cu Polonia (1-4) si Australia (3-2), cand „Corleone” i-a sugerat lui Piturca sa-si dea demisia daca nu califica echipa la „mondialul” din Brazilia.

Firesc, nefacand parte din delegatia pentru Ungaria (22 martie), Dumitru Dragomir trebuie sa-si rezolve singur si deplasarea in „Tara lalelelor” (26 martie), daca vrea sa asiste din tribunele „Arenei ” la jocul Romaniei cu Olanda.

author avatar
Cristi Ionita
80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger