AcasăSPORT"Dr. House", incognito la Euro 2012

„Dr. House”, incognito la Euro 2012

Hugh Laurie a devenit celebru interpretand rolul personajului principal din "Dr.House"

Hugh Laurie, cunoscut publicului din Romania din serialul „Dr.House”, a facut senzatie in capitala Ucrainei, acolo unde a venit sa sustina cateva concerte impreuna cu bandul sau.

Hugh Laurie a devenit celebru interpretand rolul personajului principal din "Dr.House"

Desi ar fi putut ajunge, fara probleme, in lojele VIP ale stadioanelor din Ucraina, Hugh Laurie a preferat boemia teraselor din Kiev, urmarind partidele de fotbal de la Euro 2012 in fata unui pahar cu vin.

Amintire pentru un fan ucrainean

Insotit de amici, eroul principal al serialului „Dr.House” a trait cu emotie fiecare joc al Ucrainei, impartind cu fanii gazda prezenti in clubul „De Fleur” bucuria victoriei cu Suedia, dar nu si amaraciunea esecului din partida cu Anglia.

Englezul a preferat terasele din Kiev

In varsta de 53 de ani, Laurie este nu doar un apreciat actor britanic de televiziune, ci si un faimos muzician. „Dr.House” canta la chitara, la pian si mai ales la saxofon, dar are si o voce impresionanta. Artistul sustine o serie de concerte in Ucraina, spectacole in care britanicul interpreteaza piese de blues vechi. Laurie canta de la varsta de sase ani. De altfel, el a afisat talentele sale muzicale in episoade din serialele  in care a jucat, inclusiv „Dr.House”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger