AcasăSPORTDOVADA care il da de gol pe Oscar Pistorius: a fost crima...

DOVADA care il da de gol pe Oscar Pistorius: a fost crima cu premeditare! – VIDEO

Singurul atlet paralimpic care a alergat intr-o cursa la Olimpiada de Vara nu mai poate scapa de inchisoare dupa ultimele dovezi aduse impotriva sa.
Judecat pentru uciderea Reevei Steenkamp, iubita sa, pe care a impuscat-o mortal in data de 14 februarie, Oscar Pistorius poate fi condamnat la ani de puscarie. Conform celor spuse de procurorul de caz Hilton Botha (inspector cu 24 de ani de experienta criminalistica!), mai multi martori i-au confirmat ca au auzit tipete provenind din locuinta lui Oscar Pistorius. „S-au auzit inainte de a fi trase cele patru focuri de arma”, sustine Hilton Botha. Mai mult, absolut toti vecinii interogati in acest caz au declarat ca locuinta sportivului era luminata in noaptea respectiva, asta desi Oscar Pistorius le-a precizat de mai multe ori anchetatorilor ca n-a aprins niciun bec din casa, „de teama hotilor”!

Munitie fara licenta acasa la Oscar Pistorius

Hilton Botha a facut parte din brigada de politie care a ajuns acasa la Oscar Pistorius la orele 04.15 dimineata, pe 14 februarie. La fata locului, anchetatorii au descoperit, printre altele (doua cutii de testosteron si mai multe seringi), o cantitate deloc de neglijat de munitie fara licenta. Cu patru astfel de gloante si-a impuscat iubita Oscar Pistorius chiar de „Ziua Indragostitilor”.

Vezi mai jos momentul in care Oscar Pistorius este acuzat oficial de uciderea Reevei Steenkamp

[youtube]HZCoaHp-tuE[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger