AcasăSPORTDoua milioane de dolari pentru 11 meciuri

Doua milioane de dolari pentru 11 meciuri

Petrescu paraseste Qatarul cu zambetul pe buze

Mai putin de sase luni i-au trebuit lui Dan Petrescu sa le pape arabilor cateva milioane de dolari. Pentru aventura sa in Qatar, antrenorul roman a fost platit mai bine decat in intreaga cariera.

Petrescu paraseste Qatarul cu zambetul pe buze

Expulzat din fotbalul rus, iar acum si din cel arab, Dan Petrescu incepe sa stranga tot mai multe buline negre in C.V. La Al Arabi, in Qatar, n-a rezistat nici macar sase luni, conducerea clubului luand decizia de a-i rezilia contractul inainte de sfarsitul anului. Rabdarea seicilor s-a terminat dupa 2-4 cu Al Ahli, un meci pe care gazdele l-au pierdut desi la pauza conduceau cu 2-0!
Pentru cele 11 meciuri in care a antrenat echipa (trei victorii, cinci remize si trei infrangeri, golaveraj 20-17), Petrescu a primit din partea seicilor suma de doua milioane de dolari. „Ia banii si pleaca!”, i s-ar fi transmis romanului, dupa cum sustin ziarele din Qatar. Cel mai probabil, in locul „Bursucului” va veni uruguayanul Jose Daniel Carreno, tehnician cu experienta in zona Golfului.

Si Razvan Lucescu este aproape de somaj

Nici Razvan Lucescu (foto) nu o duce mai bine in strainatate. In  prezent la Skoda Xanthi, in prima liga din Grecia, antrenorul roman a primit ultimatum din partea conducerii: ori castiga meciul cu Kalloni, de maine, ori pleaca de la echipa! Cu doar doua victorii, un egal si trei infrangeri, Lucescu jr. n-a reusit sa le arate elenilor ca poate transforma Xanthi intr-o formatie care sa impuna respect.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger