AcasăSPORTDoua echipe din Liga I se bat pe Razvan Lucescu

Doua echipe din Liga I se bat pe Razvan Lucescu

Demis de numai cateva zeci de ore de conducatorii clubului qatarez El Jaish, Razvan Lucescu se pregateste, deja, sa se intoarca in fotbalul romanesc.

Tehnicianul de 45 de ani nu vrea sa piarda contactul cu fotbalul si isi cauta un nou angajament, iar Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu i-au facut deja oferte interesante. Conform prosport.ro, bucurestenii il vor pentru un proiect de lunga durata, in timp ce la Astra este dorit de Dinu Gheorghe, presedinte al giurgiuvenilor si bun prieten cu Razvan Lucescu.

Interesant este ca ambele echipe au avut evolutii bune in finalul sezonului de toamna, iar cei doi antrenori actuali, Flavius Stoican (Dinamo) si Daniel Isaila (Astra) se bucura de o oarecare sustinere din partea oamenilor cu bani aflati in spatele celor doua echipe.

Totusi, Ionut Negoita, patronul lui Dinamo, sustine ca Razvan Lucescu ar fi o solutie mai sigura pentru un plan de lunga durata. In plus, prin inregimentarea lui Razvan Lucescu, Negoita spera sa atraga si sustinerea lui Mircea Lucescu, care s-ar putea implica chiar si financiar la echipa.

Astra Giurgiu este insa favorita. Daniel Isaila a fost secundul lui Razvan Lucescu la FC Brasov si are un stil asemanator de a antrena. Iar giurgiuvenii au un buget mai mare si i-ar oferi posibilitatea antrenorului sa-si creeze o echipa cu care sa se poata bate cu sanse reale la castigarea titlului de campioana.

Atat Stoican, cat si Isaila au primit asigurari ca pot ramane in cadrul cluburilor la care activeaza, in cazul in care Astra sau Dinamo vor reusi aducerea lui Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu a fost demis marti seara de la conducerea clubului qatarez El Jaish, dupa ce echipa sa a pierdut, cu 1-2, meciul cu Lakhwiya de pe teren propriu, din etapa a 15-a a campionatului. El Jaish incepuse foarte bine sezon si era lidera dupa 10 etape in care obtinuse 7 victorii si trei rezultate de egalitate. Totusi, au urmat cinci infrangeri la rand, serie ce i-a fost fatala tehnicianului roman.

author avatar
Cristi Ionita
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger