AcasăSPORT"Dosarul Transferurilor" s-a amanat din nou. Afla cand se reunesc inculpatii!

„Dosarul Transferurilor” s-a amanat din nou. Afla cand se reunesc inculpatii!

Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Gica Popescu, Jean Padureanu, Cristi Borcea, George Copos si Gigi Netoiu au dat cu subsemnatul, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru un nou termen in “Dosarul Transferurilor”.

Cei opt sunt acuzati ca au prejudiciat statul cu 1,5 milioane de dolari si mai multe cluburi din Liga I cu peste 10 milioane de dolari.

Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti cei opt inculpati, desi Gica Popescu, Gigi Netoiu si Jean Padureanu primisera initial pedepse de inchisoare cu suspendare.

Programate sa inceapa la ora 15.00, audierile de marti au inceput abia la ora 18.30, iar Gica Popescu a fost principalul artizan.

Fostul international a dat explicatii in legatura cu transferul lui Florin Bratu de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, precizand ca el avea de incasat o suma de bani de la gruparea turca, din perioada in care a jucat la Galatasaray, si ca acestia i-au dat banii abia in momentul transferului lui Florin Bratu.

De asemenea, Gica Popescu sustine ca s-a implicat doar ca traducator in transferul lui Lucian Sanmartean din 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, „pentru ca Jean Padureanu, presedintele Gloriei, si Victor Becali, agentul jucatorului, nu stiau limba engleza”.

Doru Viorel Ursu, avocatul fratilor Becali si al lui Cristi Borcea, a depus noi dovezi la dosar, peste 70 de pagini de inscrisuri, iar reprezentantul lui George Copos si al lui Jean Padureanu a solicitat amanarea dosarului „pentru a verifica noile dovezi”.

In cele din urma, dupa indelungi parlamentari, judecatorii au decis sa amane dosarul pentru 9 mai, ora 09.00.

author avatar
Cristi Ionita
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger