AcasăSPORTDoroftei da de baut cu stanga si imparte pumni cu dreapta

Doroftei da de baut cu stanga si imparte pumni cu dreapta

Doroftei munceste si la bar, si la scoala de box

Ploiesteanul va deschide in primavara cateva pub-uri in mai multe orase din tara. O parte a profitului din aceasta afacere ar urma sa fie investit intr-o academie pentru tinerii pugilisti.

Doroftei munceste si la bar, si la scoala de box

Bucuresti si Iasi sunt orasele alese pentru inceput de fostul mare campion pentru demararea proiectului „Doroftei Pub’s”, in calcul intrand si alte cateva mari centre universitare. „Tinerii trebuie sa cunoasca si fata cealalta a sportului”, afirma Leonard Doroftei, cu trimitere la distractia specifica unui pub in serile cu evenimente. „Vreau sa ma extind in toata tara, incep cu Bucurestiul, apoi merg la Iasi, de ce nu si la Constanta?! Hagi are acolo un hotel, poate fac un parteneriat cu el si inaugurez un pub in incinta «Iaki». Proiectul meu va pastra tiparul barului pe care-l am in Ploiesti: vor fi spectacole saptamanale, concerte, o sa invit fosti si actuali sportivi sa-i cunoasca lumea mai bine, ce sa mai zic, m-am gandit la tot, am proiectul facut in cele mai mici detalii. Numele va ramane acelasi din Ploiesti, «Doroftei Pub’s»”, ne-a declarat fostul detinator al centurii cu diamante in versiunea WBA, categoria semiusoara.

Ramane implicat in box

Leonard Doroftei patroneaza in Ploiesti o scoala de box la care sunt inscrisi 15 copii, insa planurile sale de viitor prevad trecerea la un alt nivel. „Ma gandesc tot mai serios ca in viitorul nu foarte indepartat sa dau drumul la o Academie de Box, asa cum are Hagi la Constanta. Uite, scoala asta de box am sustinut-o financiar doar cu acest bar din Ploiesti. Pai, tu iti dai seama ca daca fac un lant de pub-uri, gasesc bani si de-o academie? Obiectivul meu cu acesti copii este ca toti sa termine liceul, sa aiba o diploma dupa ce incheie scoala, abia apoi ne vom orienta spre pasul doi, adica trecerea la boxul profesionist”, ne-a dezvaluit Doroftei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
587 afisari

1 COMENTARIU

  1. ZAU? Si daca am 100 de Kg si-i dau doar 1/2 pumn ,cand si unde credeti ca se trezeste mascariciul asta? Eu boxam pe vremea cand directa se facea surub in barba, nu ce a boxat besmeticul de Doroftei. Nu stiu de ce dar baietasul asta i-mi provoaca scsrba, cred ca de la ultimul meci al lui!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger