AcasăRecomandariDoroftei ameninta cu DNA-ul tot Biroul Federal din box

Doroftei ameninta cu DNA-ul tot Biroul Federal din box

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a anuntat ca va face o plangere penala impotriva unor fosti conducatori din FRB.

Leonard Doroftei este foc si para pe fostii „prieteni”

Demersul lui Doroftei are la baza cheltuirea unor imense sume de bani fara justificare. Fostul mare boxer afirma ca, in prezent, institutia pe care o conduce a acumulat datorii de 500.000 de lei. „Vom face plangere penala impotriva celor care au cheltuit acesti bani. S-au luat bani din federatie fara semnatura mea. Eu, Leonard Doroftei, nu am luat niciun ban din federatie. S-au luat bani din contabilitate fara acordul meu. Nu veti gasi facturi cu bani cheltuiti pentru mine, nu s-au cumparat costume pentru Doroftei… Pentru unii devenise o afacere si, cand am spus stop si nu am mai semnat, am devenit dusmanul lor”, a rabufnit Doroftei.
Actualul presedinte al FR Box stie si cine a scos bani din Federatie fara acordul sau: „Am crezut in oameni care nu si-au cunoscut decat interesele. Sunt cheltuieli facute de noi toti, dar de ce si-au dat demisia cei din fostul Birou Federal? Eu cred ca a fost regizat tot, ca Biroul Federal sa fie demis. Am gasit multi bani scosi de catre Viorel Sima. Pana la urma se va gasi cine a luat banii, in justitie se va rezolva tot”. Secretarul general Robert Baeatu a precizat ca federatia are datorii totale de aproximativ 500.000 de lei, dintre care 200.000 de lei catre Ministerul Tineretului si Sportului.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger