AcasăSPORTDoroftei acuza ca nu a fost invitat la gala lui Bute si...

Doroftei acuza ca nu a fost invitat la gala lui Bute si critica Interbox

Intr-o interventie telefonica la o televiziune, Leonard Doroftei a acuzat, vineri, faptul ca nu a fost invitat la gala de la Romexpo.

Fostul campion mondial a avut ceva de reprosat si Interboxului vizavi de dieta pe care canadienii i-au administrat-o atunci cand nu a luat cantarul, in urma cu opt ani. „Eu nu sunt un specialist in box, ci un campion adevarat, un luptator care a vrut si a reusit sa se bata. Un campion care a ajuns sa nu fie invitat la o gala de box„, a declarat Doroftei.

Fostul campion mondial WBA a criticat si fostul sau club, Interbox. „Vad ca acum Interbox a schimbat dieta. Lucian a scapat de greutate treptat, in fiecare zi cate putin. Cu mine au folosit o dieta fantastica, revolutionara, care a dat gres”, a spus Leonard Doroftei, altfel un critic fervent al lui Lucian Bute, si un inamic declarat al presedintelui FR de Box, Rudel Obreja.

Pe 24 octombrie 2003, Leonard Doroftei nu a trecut proba cantarului inaintea meciului de la Bucuresti cu panamezul Miguel Callist, ploiesteanul cantarind cu 2 kilograme peste limita admisa si pierzand centura WBA. „Imi pare rau, dar am avut un program infernal in ultima luna. Sînt într-o stare foarte, foarte rea. Mi-e rau, nu mai pot. Am fost într-un program de pregatire foarte greu si cred ca m-am dat peste cap. Îmi pare foarte rau, nu mai pot”, a spus atunci Doroftei.

author avatar
Mihai Koblenko
1.788 afisari

3 COMENTARII

  1. Doroftei e un invidios, mincinos si ipocrit, a fost un sportiv cu rezultate bune la amatori dar nu e vina lui L Bute ca a el ajuns la profesionisti la final de cariera si nu prea mai facea fata. Acum asteapta meciurile lui Lucian ca sa fie si el bagat in seama. Imi inchipui ce declaratii va face cand va veni si vremea in care Lucian va pierde !

  2. Iar in meciul ce urma sa aiba loc in 2003 cu Miguel Callist, eu sunt de parere ca el a vrut sa abandoneze, fenta cu cantarul fiind un pretext ! Vorba lui Base’ : SA-TI FIE RUSINE LEONARD ! Ai fost mandria romanilor dar nu stii sa accepti si succesul altora ! CARACTER DE 2 BANI !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger