AcasăSPORTDoriti o camera si-un bilet la muzeul Dinamo?

Doriti o camera si-un bilet la muzeul Dinamo?

Ionut Negoita vrea sa dezvolte brand-ul Dinamo

Abia instalat in functia de presedinte al clubului, Ionut Negoita vrea sa le ia ochii fanilor dinamovisti cu proiecte nemaiintalnite pana acum in fotbalul romanesc, printre care si deschiderea unui muzeu intr-un… hotel!

Ionut Negoita vrea sa dezvolte brand-ul Dinamo

Fie el si de patru stele, RIN ramane un simplu hotel, iar inaugurarea unui muzeu dinamovist acolo se potriveste ca jiglerul cu jigherul! Sau, poate ca Ionut Negoita vrea ca toti clientii RIN Hotel sa treaca, in drumul lor spre camere, si pe la muzeul FC Dinamo si sa admire, de ce nu, poze cu incendierea peluzei Ghencea, in ’97?! La plecarea din targul Vitan, unde-au mers pentru o coarba si doua anvelope resapate, bucurestenii se pot opri pret de cateva minute si la muzeul aflat in imediata apropiere, corect?

Tot muzeul ar putea incapea intr-un "Dinamobil"

Ramane de vazut ce si cum cu spatiul, dar si locatia se rezolva relativ repede, cateva placi de rigips demolate si iata cum doua-trei garsoniere devin „Muzeul Fotbal Club Dinamo Bucuresti”! „Fac apel la toti dinamovistii care au in posesie orice inseamna simbolistica si e legat de Dinamo sa le aduca la Hotelul RIN. Aici vom face muzeul, o sa ne ingrijim si ca spatiul sa fie aerisit si sa aiba temperatura optima pentru a se pastra obiectele in cele mai bune conditii”, s-a falit, ieri, Negoita.

Hotelul RIN gazduieste noul sediu al clubului

Pana sa investeasca serios in Dinamo (transferuri, stadion etc), fratele primarului de la Sectorul 3 crede ca le ia ochii suporterilor cu maruntisuri „ce tin de un club cu adevarat profesionist”. Astfel, pentru un nou imn, fanii sunt invitati sa ofere propuneri in schimbul unor premii simbolice. Pe de alta parte, „Dinamobil” va reveni in forta in toate marile orase din tara, tocmai pentru a se elimina plata chiriilor pe spatiile comerciale. De asemenea, Ionut Negoita nu neglijeaza nici segmentul online: cum site-ul oficial este la un nivel scazut, dinamovistii se vor axa pe bloguri, in acest sens urmand a fi create mai multe platforme (gratuite, evident!) pentru atragerea sustinatorilor de toate varstele.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
641 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger