AcasăSPORTDorinta lui David Haye pentru 2013: "O lupta cu Vitali Klitshko"

Dorinta lui David Haye pentru 2013: „O lupta cu Vitali Klitshko”

Pugilistul britanic isi doreste un singur lucru pentru anul care vine: vrea sa i se organizeze o gala cu ucraineanul Vitali Klitshko!
Inainte sa isi anunte retragerea din box, David Haye crede ca o lupta intre el si Vitali Klitshko ar starni interesul tuturor iubitorilor acestui sport, „pana si Consiliul Mondial al Boxului (n.n. – WBC) vrea sa ne vada in ring”. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, britanicul le-a transmis fanilor sai urmatorul mesaj: „Va urez tuturor un Craciun Fericit si un An Nou fantastic. Anul 2012 a fost grozav, dar ma astept la un 2013 exploziv, daca Vitali  Klitshko va accepta o lupta cu mine. Stiu ca si WBC isi doreste asta. De fapt, stiu ca toata lumea boxului vrea asta. Daca nu  se va intampla, mai am multe alte lucruri de facut. Am un DVD, pe care il voi promova in toata lumea, voi calatori mult. Lucurile merg bine, sunt fericit si va multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine mereu, chiar si atunci cand am cazut, iar asta inseamna mult pentru mine. Va multumesc tuturor si va urez un 2013 prosper”. Haye a tinut sa mentioneze ca, in cazul in care nu va boxa cu Vitali Klitshko, nu va mai boxa cu nimeni altcineva pentru centura de campion: „Daca Vitali se va retrage, nu voi mai boxa cu altii. Eu il vreau pe Vitali! Vreau ca lumea sa-si aminteasca de mine, sa stie ca am luptat cu un campion mondial”.
David Haye este fost campion mondial WBC, WBO si WBA la categoria cruiser, avand 28 de meciuri la profesionisti (26 de victorii si doua infrangeri).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger