AcasăSPORTDorinel n-a rezolvat conflictul cu fanii dinamovisti. Diseara, ultrasii il vor trata...

Dorinel n-a rezolvat conflictul cu fanii dinamovisti. Diseara, ultrasii il vor trata cu raceala!

Dorinel, la ultimul antrenament inaintea meciului cu Otelul

Primul meci pe teren propriu pentru noul antrenor al „cainilor” va fi cu Otelul Galati, echipa cu care „Neamtul” a luat campionatul si a ajuns in grupele Ligii Campionilor.

Dorinel, la ultimul antrenament inaintea meciului cu Otelul

In aceasta seara, pe „National Arena”, Dinamo intalneste Otelul Galati, prilej pentru Dorinel Munteanu de a-si infrunta fosta echipa. „Pentru 90 de minute voi incerca sa uit toate momentele frumoase petrecute la Galati. Stiu foarte bine calitatile jucatorilor de Otelul, la fel cum si ei stiu ce gandesc eu”, spune noul tehnician dinamovist.

Fanii lui Dinamo ii vor face clipe grele noului antrenor

Cea mai mare problema a lui „Munti” nu este insa adversarul de la Dunare, ci faptul ca nu a reusit sa ajunga la un consens cu suporterii dinamovisti, care au promis ca il vor contesta inca din primul minut. “Suporterii vor fi decisivi, sper sa fie alaturi de noi, sa sustina echipa. N-am avut niciun dialog cu ei, ii astept sa discute cu mine daca vor!”, a fost modul antrenorului de a trimte o solie de pace celor care l-au scuipat, in urma cu 7 ani, in momentul in care „Neamtul” s-a lasat de fotbal si a ales Steaua in detrimentul lui Dinamo. Cu toata buna intentie a lui Dorinel, ultrasii din galeria „PCH” nu vor sa auda de un consens, si ii pregatesc inlocuitorului lui Dario Bonetti, la primul meci de pe teren propriu, un “cadou” de bun venit. Partida Dinamo – Otelul va incepe la ora 20.30 si va fi transmisa de DigiSport.

author avatar
Sebastian Stan
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger