AcasăSPORTDorinel Munteanu vrea sa plece in Germania

Dorinel Munteanu vrea sa plece in Germania

Munteanu are, deja, sase ani in cariera de antrenor

Antrenorul Otelului are oferta de la MSV Duisburg, gruparea care activeaza in 2.Bundesliga. Romanul trebuie sa dea un raspuns pana la jumatatea acestei saptamani.

Munteanu are, deja, sase ani in cariera de antrenor

Gruparea de liga secunda (locul 15 in clasament) l-a demis pe croatul Milan Sasic chiar inaintea partidei cu TSV Munchen, iar cotidianul „Sued Deutsche” il crediteaza pe Dorinel Munteanu cu cele mai mari sanse la preluarea bancii tehnice. Daca va alege sa plece la MSV Duisburg, acolo unde evolueaza atacantul roman Emil Jula (31 de ani), fostul international ii va calca pe urme lui Dan Petrescu, si el ajuns sa munceasca intr-o divizie inferioara din postura de campion al Romaniei. Detinatorul recordului de selectii in echipa nationala (134 de jocuri) a evoluat timp de opt ani in Germania: cate patru sezoane la FC Koln, respectiv VfL Wolfsburg. Otelul Galati va evolua, miercuri, impotriva lui Manchester United, in grupa C a Ligii Campionilor, iar Dorinel Munteanu le-a cerut nemtilor timp de gandire pentru a pregati in liniste duelul de pe „Old Trafford”.

Zilele trecute, conducerea gruparii de la malul Dunarii le-a achitat jucatorilor si membrilor staff-ului tehnic primele pentru castigarea titlului, in valoare de 100.000 de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger