AcasăSPORTDorinel Munteanu: "Sunt dezamagit, ne doream sa scoatem macar un punct"

Dorinel Munteanu: „Sunt dezamagit, ne doream sa scoatem macar un punct”

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca si-a dorit ca Otelul Galati sa castige macar un punct in grupa C a Ligii Campionilor, unde a incheiat cu un esec, scor 0-1, cu Benfica Lisabona, in ultima etapa, informeaza Mais Futebol.

„Sunt dezamagit, ne doream sa scoatem macar un punct. N-a fost un meci usor, dar am jucat bine. Am inceput slab partida, am primit gol, dar apoi am reusit sa impingem echipa gazda spre propria jumatate si am avut cateva situatii, dar n-am reusit sa egalam. Asa ca terminam grupa fara niciun punct. Ne-a lipsit experienta. Avem o echipa tanara, fara experienta internationala. Nu sunt multumit de cum am evoluat in primele 15 minute. Nu sunt surpsins de faptul ca Benfica a terminat grupa pe primul loc. Favoritele erau Benfica si Manchester United. E adevarat ca pana acum Benfica nu castigase acasa, dar reusise in deplasare. Benfica merita sa mearga mai departe, e o echipa cu traditie, cu mulți suporteri. Daca ne-am prezenta mai bine in cazul in care am ajunge din nou aici? E greu, in primul rand ar trebui sa luam din nou campionatul, ceea ce e dificil”, a declarat Munteanu.

Campioana Romaniei, Otelul Galati, paraseste Liga Campionilor fara niciun punct castigat, dupa ce a pierdut, miercuri, in deplasare, cu scorul de 0-1 (0-1), partida cu formatia portugheza Benfica Lisabona, in etapa a 6-a, ultima, a grupei C a competitiei.

Benfica a deschis scorul in minutul 7, prin Oscar Cardozo, care inscrie din sapte metri, dupa o centrare venita de la Gaitan.

 

author avatar
Ciprian Purice
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger