AcasăSPORTDorinel Munteanu preia "lanterna rosie" din 2.Bundesliga

Dorinel Munteanu preia „lanterna rosie” din 2.Bundesliga

Desi extrem de tentanta din punct de vedere financiar, oferta rusilor de la Mordovia Saransk nu l-a convins pe Dorinel Munteanu. Fostul „principal” dinamovist va antrena gruparea germana Jahn Regensburg.
Visul de a profesa in Germania i s-a implinit pe final de an: Dorinel Munteanu este aproape sa semneze un contract cu Jahn Regensburg, ultima clasata in 2.Bundesliga, cu 13 puncte dupa 19 etape. Obiectivul „Neamtului” este evitarea retrogradarii si formarea unei echipe capabile din sezonului viitor sa atace promovarea in prima liga. De altfel, inca de joi seara, dupa rezilierea angajamentului cu FC Dinamo, Munteanu si-a anuntat intentia de-a pleca in Germania: „Vreau sa-mi indeplinesc visul de a antrena in Germania, acolo unde este si familia mea!”.

Debut cu Hertha, pe 3 februarie

Dorinel Munteanu va avea la dispozitie o luna de zile sa-si cunoasca elevii. Pe 3 februarie este programat primul meci oficial din 2013, cu Hertha Berlin (locul 2), una dintre favoritele la promovare in 1.Bundesliga. Club infiintat in 1907, Jahn Regensburg nu a ajuns niciodata in prima liga germana. Formatia isi disputa meciurile de acasa in orasul Regensberg (regiunea Bavaria), pe un stadion de 12.000 de locuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger