AcasăSPORTDorinel Munteanu, pisica aratata lui Rednic si Sabau

Dorinel Munteanu, pisica aratata lui Rednic si Sabau

Dorinel asteapta "decapitarea" antrenorilor de la Petrolul (Mircea Rednic) si/sau Rapid (Ovidiu Sabau)

Fortat sa abdice de la carma Otelului, Dorinel Munteanu nici nu se gadeste sa nu prinda un nou contract in Liga 1 in urmatoarele zile. „Neamtul” si-a anuntat colaboratorii ca, pana in etapa viitoare, va semna un angajament la o echipa cu pretentii de cupe europene.

Dorinel asteapta "decapitarea" antrenorilor de la Petrolul (Mircea Rednic) si/sau Rapid (Ovidiu Sabau)

Practic, dat afara de la Galati, Dorinel Munteanu doreste sa arate conducerii fostei campioane Otelul ca s-a inselat in momentul in care a decis sa nu-i mai acorde credit. Surse din anturajul lui Munteanu afirma ca tehnicianul in varsta de 44 de ani a fost deja contactat de doua echipe de Liga 1, care l-ar vrea pe banca.

Mircea Rednic

Cum antrenorii cei mai in pericol sunt fostii internationali Mircea Rednic, respectiv Ioan Sabau, e clar care sunt cele doua formatii pretendente la semnatura „Neamtului”. Petrolul nu mai are voie sa faca pasi gresiti, conducerea pierzandu-si rabdarea de a astepta rezultate de la Rednic. Prahovenii urmau sa joace aseara la Cluj, contra campioanei CFR. Sabau se afla in aceeasi situatie complicata, Rapidul aratand jalnic in confruntarea de la Tg.Jiu cu liderul Pandurii.

Ovidiu Sabau

Interesant este ca, in urma cu doua saptamani, Dorinel era pregatit sa preia FC Vaslui, fiind indicat chiar de colaboratorul sau de la Otelul, Narcis Raducan. Marius Sumudica a reusit, insa, un rezultat de senzatie cu Steaua, si si-a salvat postul, primind cateva saptamani de relaxare din partea patronului Adrian Porumboiu.

Daca Rednic si Sabau vor „supravietui” si dupa pauza datorata dublei nationalei Romaniei in prelimninariile CM 2014, atunci Dorinel va accepta sa plece in vacanta cu sotia, urmand ca ulterior sa discute preluarea unei formatii de top din Liga 1. Toata lumea stie ca Munteanu este un antrenor cu pretentii ridicate, el dorind un salariu de minimum 200.000 de euro si un buget de transferuri, in functie de obiectivul echipei care il doreste.

author avatar
Sebastian Stan
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger