AcasăSPORTDorinel Munteanu il vrea la echipa sa pe capitanul Stelei: Sar Kubanu'

Dorinel Munteanu il vrea la echipa sa pe capitanul Stelei: Sar Kubanu’

Bourceanu, cerut de Dorinel la Kuban

Gruparea Kuban Krasnodar l-a pus pe Alexandru Bourceanu in topul listei de achizitii. Rusii vor sa-si intareasca echipa in vederea participarii in grupele Ligii Europa.

Bourceanu, cerut de Dorinel la Kuban

Inaintea fundasului Vlad Chiriches, de la Steaua se poate transfera mai repede Alexandru Bourceanu. Capitanul echipei are o oferta importanta de la Kuban Krasnodar, formatie pregatita de Dorinel Munteanu. Fostul international i-a cerut miliardarului Oleg Mkrtchyan, patronul clubului, sa-i achizitioneze trei fotbalisti, romanul Bourceanu fiind cap de lista. La 28 de ani, stelistul este poate cel mai complet mijlocas din Liga 1, genul de jucator pe stilul si placul „Neamtului”: luptator si cu o mare capacitate de efort. Conform „sport-express.ru”, Kuban Krasnodar va face o oferta de 3 milioane de euro pentru Bourceanu, suma nu foarte departe de pretentiile financiare ale „ros-albastrilor”. Cel mai probabil, tranzactia se va face dupa ce Steaua va disputa play-off-ul pentru intrarea in grupele Ligii Campionilor.

De remarcat ca Munteanu l-a cerut la echipa si pe ex-dinamovistul Gabriel Torje, fotbalist pe care Udinese se pregateste sa-l imprumute si-n acest sezon.

Pantelis Kapetanos

Schimb Kapetanos – Costea

Atacantul pe care Mihai Stoica l-a anuntat ca si transferat la Steaua este grecul Pantelis Kapetanos. Dupa doi ani, „varful” elen se intoarce in Ghencea, la formatia pentru care a marcat de 27 de ori in 65 de partide. Din cate se pare, Kapetanos va veni la schimb cu Mihai Costea. Exclus din lot de antrenorul Laurentiu Reghecampf, olteanul este asteptat la CFR Cluj sa faca pereche in atac cu fratele sau, Florin.

Emerich Ienei si Victor Piturca

Ienei il desfiinteaza pe Reghecampf

Deranjat de atacul pe care familia Prodan-Reghecampf l-a pornit asupra lui Victor Piturca, fostul mare antrenor Emerich Ienei da de pamant cu actualul tehnician din Ghencea. „Cine, oare, e Reghecampf asta de a ajuns el sa mute discutia la subiectul neveste?! El crede ca daca a castigat un titlu poate sa ridice gura la toata lumea?! Pai, Piturca asta de care se ia el a castigat ca fotbalist Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei, iar ca antrenor a fost campion cu Steaua si a calificat nationala la doua turnee finale!”, a rabufnit Ienei, cel mai titrat tehnician roman.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger