AcasăSPORTDorinel Munteanu ia doi dinamovisti la Kuban Krasnodar

Dorinel Munteanu ia doi dinamovisti la Kuban Krasnodar

Abia instalat la carma formatiei Kuban Krasnodar, antrenorul Dorinel Munteanu se gandeste deja la intarirea echipei pentru viitorul sezon de Europa League.

Tehnicianul roman urmareste mai multi fotbalisti, insa primele achizitii ale sale la carma lui Kuban ar putea fi doi dinamovisti.

Conform presei ruse, Dorinel Munteanu mizeaza pe aducerea lui Marius Alexe si Cosmin Matei, fotbalisti pe care i-a dorit si in perioada in care a antrenat-o pe Mordovia Saransk.

Jucatorii nu ar spune „nu” unui transfer in Rusia, argumentele in favoarea unei asemenea mutari fiind destule: participarea in cupele europene, salarii marite, lucrul cu un antrenor pe care il cunosc.

Ultimul impediment in realizarea mutarilor il reprezinta diferenta dintre suma solicitata de Dinamo si cea oferita de rusi. „Cainii” vor 5 milioane de euro pentru cei doi fotbalisti, bani cu care s-ar asigura bugetul pe un sezon, in timp ce Kuban Krasnodar, o formatie neta inferioara, la nivel de buget, celebrelor Zenit sau Anji Makhachkala, da numai 2,5 milioane de euro pentru Alexe si Cosmin Matei.

Pana la urma, jurnalistii rusi sunt de parere ca cele doua cluburi se vor intelege si dau ca termen 30 iunie pentru finalizarea negocierilor, Dorinel Munteanu solicitandu-le sefilor de la Kuban Krasnodar ca perfectarea anumitor transferuri sa se realizeze cat mai repede pentru ca tehnicianul sa aiba la dispozitie, in pregatiri, intregul lot pe care se va baza in sezonul 2013-2014.

author avatar
Cristi Ionita
252 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger