AcasăSPORTDORINEL MUNTEANU A DEMISIONAT DE LA DINAMO!!!

DORINEL MUNTEANU A DEMISIONAT DE LA DINAMO!!!

Antrenorul Dorinel Munteanu s-a decis sa accepte oferta rusilor de la Mordovia Saransk. Anuntul in premiera l-a facut chiar „secundul” Yuksel Yesilova.

UPDATE 20:01

Clubul Dinamo a anuntat pe site-ul oficial despartirea de antrenorul Dorinel Munteanu. Presedintele Nicolae Badea i-a multumit pentru munca depusa la echipa: „Am dat curs solicitarii antrenorului Dorinel Munteanu, intelegand sansa pe care o are in cariera sa. Am convenit impreuna, pe cale amiabila, intreruperea raporturilor contractuale. Nu am avut vreun motiv de nemultumire privind activitatea lui Dorinel Munteanu! In numele clubului, ii multumim lui Dorinel Munteanu si ii uram succes in cariera, atat lui, cat si celorlalti componenti ai staff-ului tehnic!”.
La randul sau, Dorinel Munteanu a precizat: „Imi pare rau ca suspend in acest moment un proiect la care m-am angajat in urma cu doua luni. Am cerut si am gasit intelegere din partea clubului pentru a-mi indeplini un vis in cariera de antrenor. Nu am avut vreo nemultumire legata de Dinamo, asa cum s-a vehiculat eronat in presa. Vreau sa-mi indeplinesc visul de a antrena in Germania, unde este si familia mea!”.

UPDATE 19:41

Conform ultimelor informatii din interiorul FC Dinamo, favorit sa preia postul de antrenor principal este Cornel Talnar. Eterna varianta de rezerva, „Tantarul” este un Marian Rada in haine „rosii”, mereu pregatit sa dea o mana de ajutor atunci cand clubul Dinamo are probleme.
Aflat la discutii cu presedintele Nicolae Badea, se pare ca Dorinel Munteanu si-a anuntat decizia de a parasi banca tehnica a „cainilor”. Dezamagit de mesajul primit din partea omului numarul 1 in club, „Neamtul” s-a hotarat sa dea curs ofertei primite de la Mordovia Saransk, ultima clasata in prima liga rusa. „Secundul” lui Dorinel Munteanu, turcul Yuksel Yesilova, s-a grabit sa le dea vestea despartirii fanilor chiar pe „Facebook”, postand urmatorul mesaj: „La revedere, Dinamo! Bun găsit, Mordovia Saransk!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger