AcasăSPORTDorinel Munteanu ataca selectia facuta de Iordanescu

Dorinel Munteanu ataca selectia facuta de Iordanescu

Lider al selectiilor la echipa nationala, Dorinel Munteanu nu se fereste sa-l atace tocmai pe Anghel Iordanescu, antrenorul de care se leaga tocmai cele mai importante rezultate din cariera sa de international.

Munteanu tinteste calificarea in Liga Europa cu Astra

Cu „Tata Puiu” pe banca, Munteanu a bifat calificari succesive la „europene” si „mondiale”, fiind titular incontestabil in echipa care, in 1994, a fost la cateva secunde distanta de o semifinala de C.M. Cu toate acestea, „Munti” nu impartaseste aceleasi idei cu ale selectionerului, dovada ca a criticat atat alegerea internationalilor pentru „dubla” cu Ungaria si Grecia, cat si primul „11” trimis pe teren la Budapesta!
In opinia lui Dorinel Munteanu, Romania trebuia sa joace impotriva maghiarilor cu „astralul” Constantin Budescu din primul minut deoarece „este intr-o forma foarte buna; eu as fi inceput jocul cu el”. Fara sa intre prea mult in subiect, tehnicianul care a facut din Otelul campioana Romaniei a reactionat si fata de selectia Generalului: „Daca ne calificam la Campionatul European, poate ca si selectia va fi una mai buna. Sa nu mai fie schimbati la fiecare meci cate 3-4 jucatori”. In fine, despre meciul din aceasta seara, Munteanu este de parere ca va fi unul mult mai dificil decat cel cu Ungaria: „Va fi mult mai greu. Cunoastem mentalitatea romanilor… daca avem nevoie de victorie pentru calificare, sa nu cumva sa clacam! N-as vrea ca Grecia sa se trezeasca tocmai acum si sa fie vreo surpriza pe Arena Nationala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger