AcasăSPORTDorinel Munteanu, atac dur la adresa selectionerului Victor Piturca

Dorinel Munteanu, atac dur la adresa selectionerului Victor Piturca

(foto: fcotelulgalati.info)

Dorinel Munteanu s-a aratat extrem de nemultumit de selectia facuta de Victor Piturca, motiv pentru care i-a cerut acestuia socoteala pentru jucatorii convocati.

(foto: fcotelulgalati.info)

Faptul ca la nationala Romaniei au fost selectionati sapte jucatori de la Steaua Bucuresti l-a enervat la culme pe Dorinel Munteanu, fost antrenor la Otelul Galati, motiv pentru care l-a atacat pe selectionerul Victor Piturca.

„Am vazut in dublele cu Fener si Inter un Sanmartean dispus la efort, care a facut ambele faze, eu cred ca trebuia sa fie in lot. Nici Tanase nu face ambele faze ale jocului, cred ca a decis varsta, probabil de asta a fost ales, dar la jocurile cu Estonia si cu Andorra trebuia chemat Sanmartean. Probabil ca jucatorii de la Steaua au fost urmariti mai indeaproape. Steaua nu a dovedit o forma deosebita ca sa ne bazam pe ea, sa fie scheletul echipei nationale. Sunt foarte departe de acest moment”, a declarat Dorinel Munteanu la DolceSport.

Acesta a adaugat ca „scheletul” folosit de Victor Piturca nu este cel potrivit, jucatorii Stelei nefiind solutia pentrul calificarea la campionatul Mondial din 2014, care va avea loc in Brazilia.

„Cred ca domnul Piturca trebuie sa gaseasca solutii peste tot, dar sub nici o forma scheletul Stelei nu poate fi scheletul echipei nationale. Asa a fost intotdeauna, Steaua era pe locul sase, dar avea jucatori chemati la nationala, asa e strategia la noi, sunt lucruri care sunt mai mult de suflet decat de altele. Ce se intampla cu Tatarusanu la Steaua este comedie romaneasca. La un portar, cand greseste, trebuie sa ii dai incredere, nu sa il schimbi. Daca schimbi portarul de la o etapa la alta, amandoi intra in vrie si se alege praful.”, a acuzat Dorinel Munteanu.

Fostul antrenor al Otelului a comentat si startul pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2014, fiind de parere ca fotbalistii ar trebui sa fie foarte atenti cu adversarii lor.

„Nu trebuie sa ne temem de Estonia, dar trebuie sa ii tratam foarte-foarte serios, nu cu superficialitate, cum s-a mai intamplat cu Lituania. Avem nevoie de un start bun, cu sase puncte. Cred ca acum suntem obligati sa ne calificam, loc de intors nu mai exista”, a adaugat Dorinel Munteanu.

Victor Piturca i-a convocat la lot pentru partidele cu Estonia si Andorra pe stelistii Tatarusanu, Chiriches, Bourceanu, Pintilii, Tanase, Rusescu, Ad. Popa.

author avatar
Ionut Zgimbau
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger