AcasăSPORTDorinel Munteanu are promisa functia de antrenor la Dinamo

Dorinel Munteanu are promisa functia de antrenor la Dinamo

Munteanu a mai antrenat sase echipe: CFR, FC Arges, FC Vaslui, "U"Cluj, Steaua si Otelul

Fostul tehnician al Otelului s-a intalnit, ieri, in Capitala, cu presedintele executiv al gruparii din Stefan cel Mare. „Nu pot spune nici ca vin la Dinamo, nici ca nu vin”, a declarat Munteanu dupa intrevederea cu Nicolae Badea.

Munteanu a mai antrenat sase echipe: CFR, FC Arges, FC Vaslui, "U"Cluj, Steaua si Otelul

La sediul „Computerland”, companie detinuta de omul de afaceri Nicolae Badea, Dorinel Munteanu si-a prezentat proiectul pentru iesirea echipei din prapastia in care a fost aruncata de Dario Bonetti.

Discutiile cu Nicolae Badea au durat aproximativ doua ceasuri si s-au incheiat cu promisiunea facuta „Neamtului” ca el va fi urmatorul antrenor al FC Dinamo. „Dar mai asteapta putin, sa gasim bani pentru demiterea astuia”, l-a rugat Badea, aluzie la suma de 200.000 de euro necesara rezilierii contractelor tuturor celor din staff-ul tehnic. In timp ce Dorinel Munteanu si Nicolae Badea faceau planuri de viitor, italianul Dario Bonetti vorbea la revenirea in tara despre sezonul extraordinar pe care-l va avea Dinamo sub comanda sa: „Sunt sigur ca actionarii vor fi fericiti la finalul campionatului, cand Dinamo va termina pe primul loc. Nu e treaba mea ca Badea s-a intalnit cu Munteanu, el vrea de atatia ani sa pregateasca echipa asta. Problema e ca eu chiar vreau sa lucrez aici in continuare”. Aseara, Dario Bonetti a condus poate ultima sa sedinta de pregatire in calitate de „principal” al echipei Dinamo. Tarziu in noapte, actionarii clubului urmau sa-l cheme la discutii pentru rezilierea contractului.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger