AcasăSPORTDorinel Munteanu a negociat la Saransk cu oficialii Mordoviei

Dorinel Munteanu a negociat la Saransk cu oficialii Mordoviei

Antrenorul dinamovist Dorinel Munteanu s-a deplasat personal in Rusia pentru a discuta fata in fata cu oficialii clubului Mordovia despre preluarea bancii tehnice a gruparii din Saransk.
Sansele ca Munteanu sa mai ramana la Dinamo si in sezonul de primavara sunt minime, fostul international fiind incantat atat de oferta financiara a rusilor, cat si de conditiile de pregatire intalnite acolo. In plus, este tot mai evident ca Munteanu s-a saturat de instabilitatea de la nivelul conducerii dinamoviste, dovada si deplasarea la Saransk, pentru discutiile cu sefii Mordoviei. Conform publicatiei ruse „Sport Express”, „Dorinel Munteanu s-a intalnit cu Serghei Siushovyim, «vicele» Mordoviei, apoi a vizitat baza de pregatire. Tehnicianul roman urmeaza sa dea un raspuns pana de Craciun”.
Reunirea lotului echipei Mordovia Saransk va avea loc pe 8 ianuarie, formatia urmand a efectua un prim cantonament in Cipru. Dupa 19 etape, Mordovia ocupa ultimul loc in clasament, cu 9 puncte, sapte mai putine decat Krylya Sovetov, prima deasupra liniei retrogradarii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger