AcasăSPORTDorinel cere 100.000 de euro ca sa plece!

Dorinel cere 100.000 de euro ca sa plece!

Dorinel Munteanu nu mai este dorit la Galati

Tehnicianul Otelului are de gand sa se razbune pe conducerea clubului pentru felul cum a fost tratat in ultima vreme. Antrenorul care a adus primul titlu la Galati solicita o suma de bani in schimbul rezilierii contractului.

Dorinel Munteanu nu mai este dorit la Galati

Antrenorul care a adus primul titlu pe malul Dunarii este la cutite cu sefii clubului. Dorinel Munteanu nu vrea sa plece nici in ruptul capului fara sa incaseze macar jumatate din contractul pe care il are cu Otelul pentru acest sezon.

De altfel, el a transmis conducerii ca vrea 100.000 de euro pentru rezilierea contractului. Actualul primar al Galatiului, Marius Stan, i-a comunicat antrenorului, prin intermediul presei, ca asteapta sa demisioneze, semn ca nici nu se gandeste sa-i mai dea vreun ban.

“Am vazut ce a declarat domnul Dorinel Munteanu si pot sa spun ca, indiferent de domeniu, demisia este un act de mare onoare. In afara faptului ca echipa n-a mai castigat de multa vreme un meci, nu inteleg ce alte nemultumiri ar putea avea, deoarece este cel mai bine platit antrenor din Liga 1”, a fost mesajul lui Stan. Pe de alta parte, jucatorii au fost informati ca noul tehnician al echipei va fi fostul jucator emblematic al clubului, Viorel Tanase.

author avatar
Sebastian Stan
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger