AcasăSPORTDorinel ameninta ca pleaca de la Otelul

Dorinel ameninta ca pleaca de la Otelul

Dorinel ar vrea sa preia o echipa care sa-i asigure conditii propice

Nemultumit de situatia in care se afla formatia sa, Dorinel Munteanu se gandeste serios sa-si dea demisia de la conducerea echipei cu care a castigat titlul in 2011.

Dorinel ar vrea sa preia o echipa care sa-i asigure conditii propice

Cu un lot afectat de plecarile lui Salageanu sau Antal, Otelul a inceput cu dreptul noul sezon al Ligii 1, 2-1 la CSM Iasi, dar pentru galateni se anunta zile negre. Desi au incasat 18 milioane de euro de la UEFA, otelarii au de patimit din cauza indeciziei membrilor Consiliului de Administratie de a achita cat mai rapid datoriile catre diversi jucatori sau impresari. Aceasta indecizie i-a costat pe galateni o penalizare de doua puncte, ei primind si interdictie la efectuarea de transferuri, spre disperarea lui Dorinel Munteanu.

Tehnicianul este nemultumit de subtirimea lotului si ca jucatorii nu sunt platiti de trei luni. Situatia disperata in care se afla gruparea de pe malul Dunarii si perspectiva unei noi penalizari de sase puncte acordate saptamana aceasta de Comisia de Disciplina l-au facut pe Dorinel sa ameninte ca aventura sa la carma Otelului se va incheia abrupt.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger