AcasăSPORTDopaj in Liga Campionilor

Dopaj in Liga Campionilor

David Bystron asteapta verdictul UEFA

Jucatorul David Bystron, de la Viktoria Plzen a fost depistat pozitiv la un control facut inaintea partidei cu BATE Borisov, din grupele Ligii Campionilor.

David Bystron asteapta verdictul UEFA

Echipa ceha, Viktoria Plzen, a fost una dintre suprizele celei mai importante competitii intercluburi din lume, din acest sezon. Desi au debutat in Liga Campionilor, intr-o grupa cu FC Barcelona, AC Milan si BATE Borisov, cehii au terminat pe locul trei, reusind in premiera o calificare in primavara europeana. PerformanteleViktoriei sunt puse la indoiala, insa,dupa ce unul dintre jucatorii sai a fost depistat pozitiv. Fundasul David Bystron a folosit substante interzise chiar inainte de meciul decisiv cu BATE Borisov, in care cehii au castigat cu 1-0.

“L-am anuntat pe jucator, iar acesta a sustinut ca nu a folosit intentionat o substanta interzisa”, a explicat managerul general al gruparii, Adolf Sadek. Purtatorul de cuvant al clubului ceh a anuntat ca nu vor exista repercusiuni asupra performantelor echipei. “Din fericire, acest lucru nu afecteaza cu nimic rezultatele echipei in Liga Campionilor. O penalizare sau o amenda pentru club ar fi fost aplicate doar daca 4-5 jucatori ar fi fost depistati pozitiv”, a declarat Pavel Pillar. Bystron a fost titular in toate celel 6 meciuri din grupa si a reusit golul decisive in remiza din ultima etapa in fata celor de la AC Milan (scor 2-2).

author avatar
Sebastian Stan
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger